עבור לתוכן העמוד
דלג על עבור לתוכן העמודטכנולוגיה חדשה בג'נסיס: "Face Connect"
נועם קום
5/10/2021
הטכנולוגיה החדשה של ג'נסיס תשמש להתאמה אישית של חווית הנהיגה. לאחר זיהוי הנהג באמצעות זיהוי פנים וסינכרון עם הפרופיל האישי של הנהג. הרכב, יכול לשפר את הנוחות על ידי התאמה אוטומטית של מושב הנהג וההגה בהתאם להעדפותיו שישמרו. גם Head-Up-Display (HUD), מראות צד והגדרות הבידור יותאמו בהתבסס על ההגדרות המותאמות אישית של הנהג.
מערכת ה- Face Connect של ג'נסיס, כוללת מצלמה אינפרה אדומה כדי להבטיח את זיהוי הפנים בכל מצב כולל בלילה. גם במזג אוויר חשוך ומעונן, המערכת יכולה לזהות בבירור אם הפנים "רשומות" מראש במערכת שלה או לא. הטכנולוגיה החדשה, תשחרר את הנהגים מהצורך לקחת איתם מפתחות כל הזמן. אם הנהג ישאיר את המפתח החכם שלו ברכב, ניתן יהיה לנעול את הרכב באמצעות מערכת זיהוי הפנים. זה יאפשר לנהגים ליהנות מפעילויות פנאי וספורט כמו שחייה או ריצה ללא הטרחה לשאת את המפתחות.
על ידי חיבור עם "מערכת אימות טביעות האצבע", הנהגים יוכלו לקבל שליטה מלאה על הרכב על סמך מידע ביומטרי ללא טלפון חכם או מפתח חכם. בנוסף, עדכוני תוכנה OTA ישמשו לעדכון אלחוטי של תכונות מסוימות של הרכב, שעד לאחרונה הוגבלו לתכונות כגון ניווט, ומערכת הבידור. כעת הורחב היקף העדכונים לאזורים מרכזיים אחרים ברכב, אשר יאפשר עדכוני תוכנה נוספים במכשירים אלקטרוניים מרכזיים לרבות מכשיר השליטה המשולבים ברכב החשמלי, המתלים, הבלמים, ההגה וכריות האוויר. זה יאפשר לנהגים לעדכן את הרכב שלהם מבלי לבקר במרכז השירות, כך שהרכב שלהם תמיד יהיה מעודכן עם התכונות העדכניות ביותר.
מערכת ה- "Face Connect" תשווק בדגם GV-60 של ג'נסיס.
עוד בחדשות התחבורה
- תחזית: כ-1.3 מיליון כלי רכב חשמליים צפויים לנסוע ב- 2030 בישראל, 13/09/2023
- יונדאי קונה החדשה הושקה בישראל, 13/09/2023
- מסירת מכוניות חדשות ינואר - אוגוסט 2023, 13/09/2023
- סרס 5 ה- SUV החשמלי הושק בישראל, 13/09/2023
- דגמי XPENG שיגיעו לישראל נחשפים לראשונה, 13/09/2023
- יונדאי וג'נסיס מובילים בהטמעת חדשנות טכנולוגית ושביעות רצון הנהגים, 13/09/2023
- קבוצת יוניון משיקה את שירות הנסיעות השיתופיות TOYOTA SHARE, 13/09/2023
- מחירי הדלק לחודש ספטמבר 2023, 13/09/2023
- אלדן ושירות הרכב השיתופי GoTo בשיתוף פעולה ראשון בסופי שבוע, 13/09/2023
- עליית הריבית פוגעת בשוק הרכב החדש והמשומש, 7/09/2023